Vaša košara za ponudu
Ukupno:0,00 €
Košara za ponudu je prazna

Uvjeti poslovanja

UVJETI POSLOVANJA

Alu-St Interijeri za korištenje ove web stranice, odnosno bilo koje usluge navodi da prihvaćate u potpunosti ovdje navedena pravila i uvjete korištenja. Molimo Vas da uvjete korištenja svakako pročitate i poštujete, jer ćete u protivnom, zbog nepoštivanja istih, snositi posljedice propisane međunarodnim zakonom i zakonom Republike Hrvatske, koji proizlazi iz ovog ugovora. Ukoliko se ne slažete s pravilima i uvjetima korištenja ovih stranica, nemojte ih koristiti. Ovaj ugovor se primjenjuje dok ga jedna od stranaka ugovora ne raskine. Vi možete raskinuti ovaj ugovor u bilo kojem trenutku na način da prestanete koristiti ovu Internet stranicu i da uništite sve materijale koje ste sa nje "downloadirali", tiskali ili na bilo koji drugi način sačuvali.

Alu - St Interijeri navode da se na web stranici nalaze točni i aktualni podaci. Svi korisnici koji pristupaju na www.foga.hr stranicu koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. Alu-St Interijeri neće biti odgovorna ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.foga.hr ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.

Autorsko pravo

Sadržaj stranice www.foga.hr, kao što je tekst, logotip, slike, podatci, te software, vlasništvo je tvrtke Alu-St Interijeri p.u.z. ili njezinih dobavljača/proizvođača sadržaja te je kao takav zaštićen međunarodnim zakonima i zakonima Republike Hrvatske. Sadržaj objavljen na ovoj web stranici smije se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Bez izričitog pristanka poduzeća Alu-St Interijeri ili tvrtke 123dizajn kao proizvođača/dobavljača sadržaja ne smije se dalje kopirati, reproducirati ili na neki način distribuirati u komercijalne svrhe.