Vaša košara za ponudu
Ukupno:0,00 €
Košara za ponudu je prazna

Često postavljana pitanja

Molimo Vas da nam pošaljete cjenik Vaših proizvoda, koji uključuje cijenu vitrina, pultova, polica.

ODGOVOR: Poštovani, pošto smo mi proizvodnja s dugim nizom godina poslovanja u našem asortimanu proizvoda nalazi se puno sistema.

Pošto je asortiman veliki i svaki proizvod se razlikuje u dimenziji, vrsti materijala i varijantama nemamo kataloški formiranu cijenu.

 

Molimo Vas da nam pošaljete cijenu vitrina.

ODGOVOR: Poštovani, Cijena vitrina dosta se razlikuju. Ovisno o dimenziji, da li je na kotačićima, da li u dnu ima ormarić, koliko polica ima u staklenom dijelu te da li je s rasvjetom formira se krajnja cijena.

 

Molimo Vas da li izrađujete vitrine i pultove s rasvjetom.

ODGOVOR: Poštovani, Da, izrađujemo sve vrste vitrina, pultova s rasvjetom, a u osnovi rasvjeta se razlikuje na stropnu i bočnu rasvjetu. Stropna rasvjeta je po cijeni niža, ali u potpunosti osvjetljava samo gornju policu, gdje vec na 3. polici od vrha iskoristivost rasvjete je vrlo mala. Bočna rasvjeta po cijeni možemo reći duplo skuplja, ali samim tim i daleko učinkovitija. Bočnu rasvjetu možemo stavljati na oba dvije strane i može biti u izvedbi u LED traci ili s rasvjetnim tijelima pomičnim po visini na rasvjetnim šinama.

 

Vidjeli smo na nekim prodajnim mjestima staklene vitrine bez aluminijske konstrukcije, cijela stakla, kolika i kakva je razlika u odnosu na Vaše vitrine?

ODGOVOR: Poštovani, Cijele staklene vitrine i mi možemo izraditi po istim i nižim cijenama koje ste vidjeli no iz tehničkih razloga predlažemo i u 98% slučajeva izađujemo vitrine s aluminijskom konstrukcijom. Tehničke prednosti takve vitrine su što su police podesive po visini, što kod cijele staklene vitrine nije moguće, a kao osnovnu stvar navodimo da su vitrine s aluminijkskom konstrukcijom daleko čvršće te da ako se razbije bočno staklo ili staklo leđa, police staklene ili drvene unutar vitrine neće pasti, što nije slučaj kod cijelih staklenih vitrina jer je kod cijelih staklenih vitrina bočna staklena stranica makar bilo i kaljeno staklo nosivi element staklenih ili drvenih vodoravnih polica. U tehničkom dijelu dalje navodimo da vitrine s aluminijskom konstrukcijom imaju mogućnost puno varijanti te imaju veliku mogućnost dodavanja elemenata kao što su ormarić, police podesive po visini, naknadnu ugradnju rasvjete, naknadnu ugradnju kotačića itd.

 

Molimo Vas da nam date cijenu za vitrinu u dimenziji v190 x š80 x d40 cm sa kliznim vratima cijelu staklenu.

ODGOVOR: Poštovani, Na pitanje o cijeloj staklenoj vitrini s kliznim vratima odgovaramo da preporučamo svakako vitrinu s aluminjskom konstrukcijom. Jedina prednost vitrine s kliznim vratima je ta što pri otvaranju nije potrebno puno prostora za krilo vrata i djelatnika. Napominjemo da mi proizvodimo vitrine s kliznim vratima koje na sebi imaju i bočnu vodilicu kao zaštitu da ako netko tko nije ovlašten za otvaranje vitrine ne bi imao mogućnost da u isto vrijeme, iako je vitrina zaključana, podigne oba dva krila u isto vrijeme i makne s donje vodilice, napravi otuđenje robe i krila vrati na mjesto dok se samim tim ne vidi nikakva provala u vitrini. S našim bočnim vodilicama to nije moguće. Nedostaci vitrine s kliznim vratima: kao osnovni razlog navodimo da prilikom otvaranja vitrine iako je ona širine 80cm svijetli otvor za unošenje robe nikada nije širi od 35cm. Samim tim proizvodi širine 50ak cm dosta teško se unose unutra ako je uopće i moguće, što kod vitrina sa zaokretnim vratima nije slučaj. Kao drugo navodimo teže održavanje tj. čišćenje vitrine s kliznim vratima. Kao još jedan nedostatak cijena je veća za 5-10% od cijene vitrine sa zaokretnim vratima.

 

Molimo Vas da nam date cijenu polica limeni program po dužnom metru.

ODGOVOR: Poštovani, Cijena polica limeni program po dužnom metru se formira ako imamo podatke kolika je visina polica, da li je na leđima tih polica u cijelosti puni lim ili perforirani, nadalje kolika je dubina bazne police dolje-računajući da je naš stup 10x3 cm te samim tim bazna polica odmaknuta od zida 10 cm. Iznad bazne police moramo imati podatak koliko ide polica i koje dubine. Nudimo police dolje sa soklom i naravno na svim policama sa nosačima cijena. Pri formiranju cijene bitni su i razmaci između stupova tako da u grubo možemo reći da 1m police v220 x š100 x d50 cm sa 4 police iznosi cca 1000 kn.  

 

Molimo Vas da li proizvodite gondole za sredinu lokala i Molimo Vas njihovu cijenu po metru.

ODGOVOR: Poštovani, Cijena gondola limeni program po dužnom metru se formira ako imamo podatke: kolika je visina gondole, da li je na leđima tih gondola u cijelosti puni lim ili perforirani, nadalje kolika je dubina bazne police najdoljnje računajući da je naš stup unutar gondole 10x3 cm te samim tim s dvije bazne police ukupna širina gondole se povećava za 10cm. Bitan podatak je taj da proizvodimo gondole, a tako isto i police koje imaju mogućnost stavljanja leđa i u sredinu vertikale, tako da kod gondole možemo koristiti jedna leđa za oba dvije strane. Korištenjem tog sistema smanjujemo cijenu. Kao i u zidnim policama iznad bazne police moramo imati podatak koliko ide polica i koje dubine. Nudimo gondole dolje sa soklom i naravno na svim policama sa nosačima cijena. Pri formiranju cijene bitni su i razmaci između stupova tako da u grubo možemo reći da 1m gondole v160 x š100 x d110 cm sa 4 police iznosi cca 1500 kn. 

Gondole mogu imati i svoja čela koja su zasebni elementi ili čela koja su polukružna i vezana su na krajnji stup gondole. Informacije o cijeni svakako na upit.