Vaša košara za ponudu
Ukupno:0,00 €
Košara za ponudu je prazna

O nama

Oprema od aluminijskih profila po svjetski poznatom sistemu FOGA, od montažno-demontažnih alu-konstrukcija, omogućuje na brz, kvalitetan i jednostavan način kvalitetno opremanje svih vrsta poslovnih, sajamskih, uredskih i stambenih prostora. Nudimo originalnu opremu za butike, opremu za trgovine mješovitom ili tehničkom robom kao i vitrine, police i pultove za trgovine za lov i ribolov.

Posebno se ponosimo svojom linijom opreme za muzeje koja je opremljena sigurnosnim bravama. Svi profili - okrugli, kvadratni, poluokrugli, stupovi, vodilice i nosači u više od 100 vrsta u različitim dimenzijama: eloksirano ili plastificirano u 50 boja, u kombinaciji sa staklom, oplemenjenom ivericom, pleksiglasom te dodatnim materijalom. Završne kapice u boji ili kromirane, spojnice, nogice, čepovi itd. – svi su dijelovi vrhunske kvalitete i čine kompaktan spoj opreme svih namjena.

Sistem je razvijen tako da omogućuje spajanje svih profila bez obzira na oblik, dimenzije ili kvadratni presjek: vitrine, police, pultovi, poslovni prostori, sajamski prostori, radne površine, žičani program i displej (display), skladišne police i police za registratore, A-pano i stup 164.