Vaša košara za ponudu
Ukupno:0,00 €
Košara za ponudu je prazna

Što je foga

foga novoFOGA je sistem koji aluminijskim profilima, spojnim elementima, ostalim materijalima čini opremu za sve poslovne prostore. Oprema od aluminijskih profila po svjetski poznatom sistemu FOGA, od montažno-demontažnih alu-konstrukcija, omogućuje na brz, kvalitetan i jednostavan način kvalitetno opremanje svih vrsta poslovnih, sajamskih, uredskih i stambenih prostora. Nudimo originalnu opremu za butike, opremu za trgovine mješovitom ili tehničkom robom kao i vitrine, police i pultove za trgovine za lov i ribolov.

Posebno se ponosimo svojom linijom opreme za muzeje koja je opremljena sigurnosnim bravama. Svi profili - okrugli, kvadratni, poluokrugli, stupovi, vodilice i nosači u više od 100 vrsta u različitim dimenzijama: eloksirano ili plastificirano u 50 boja, u kombinaciji sa staklom, oplemenjenom ivericom, pleksiglasom te dodatnim materijalom. Završne kapice u boji ili kromirane, spojnice, nogice, čepovi itd. – svi su dijelovi vrhunske kvalitete i čine kompaktan spoj opreme svih namjena.

Sistem je razvijen tako da omogućuje spajanje svih profila bez obzira na oblik, dimenzije ili kvadratni presjek: vitrine, police, pultovi, poslovni prostori, sajamski prostori, radne površine, žičani program i displej (display), skladišne police i police za registratore, A-pano i stup 164.