Vaša košara za ponudu
Ukupno:0,00 €
Košara za ponudu je prazna

Izjava o privatnosti

Izjava o privatnosti

Alu-St Interijeri obvezuje se pružati zaštitu osobnih podataka naručitelja na način da prikuplja samo one podatke potrebne za početak i dovršetak ugovorenog posla.

Alu-St Interijeri obvezuje se da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe, neće ih dostavljati niti razotkriti trećoj strani, osim u slučajevima u kojima tako propisuje zakon ili za potrebe ispunjenja obveza. 

 

Svi podaci o naručiteljima stroga se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima za obavljanje posla. Alu- St Interijeri ima pravo koristiti sve podatke koji su automatski dostupni preko stranice www.foga.hr u svrhu poboljšanja sadržaja i funkcionalnosti. Alu-St Interijeri informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka te redovito daje kupcima mogućost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške svrhe.

 

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom sklapanja posla, kupac je dužan o promjeni obavijestiti Alu-St Interijere. U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, Alu-St Interijeri ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.

 

Sve navedene odredbe o zaštiti podataka odnose se isključivo na internet stranicu web shop www.foga.hr te na sve stranice foga.hr domene, a ne na vanjske stranice na koje bi možda upućivali linkovi na foga.hr domeni. To se sve odnosi za stranice za koje www.foga.hr nije nadležan, a samim tim ni odgovoran ne prikuplja i ne obrađuje podatke korisnika.

 

Alu-St Interijeri na svaki kontakt potencijalnih kupaca, kupaca, svih ostalih pravnih i fizičkih osoba  preko elektronske pošte zadržava pravo slati poruke, ponude također elektronskom poštom.